Develi Borsa İstanbul Yatılı Bölge Ortaokulu

Vizyon: Katılımcılığa ve takım çalışmasına dayalı kurum kültürü oluşturarak bilgi yaratma ve yayma konularında önde gelen,bulunduğumuz ilçede,ilde ve Türkiyede güvenle anılan bir okul olmak. Okul olarak,mezun ettiği bütün öğrencileri donanımlı ve doğru vatandaş vasıflarında yetiştirerek hayata ve üst öğrenime kazandırmak.

Misyon: Her alanda yetkin ve kendine güvenitam,girişimci doğaya ve evreye duyarlı,sorun çözme yeteneğine sahip,çok boyutlu ve bağımsız düşünme yeteneği olan,Atatürk ilkeerine bağlı ve toplumsal sorumluluk bilincine sahip bireyler yetiştirmek, Bilgi ve teknolojiyi iyi kullanan ve araştıran,bilginin topluma yayılmasında evrensel ölçülerde katkıda bulunmak, Gerçekleştirilecek sosyal,kültürel,sportif ve sanatsal faliyetlerle öğrencilerinve çevrenin modernleşmesine öncülük etmek Eğitimin her alanında il ve ülke düzeyinde saygın bir kurum haline getirmek suretiyle Develi İMKB Yatılı İlköğretim Bölge Okulu mensubu olmanın onur ve gururunu öğretmenler,bütün çalışanlar ve öğrencilerde yaratmak ve yaşatmak.

Başarılar:

Pansiyon Bilgileri: KIZ VE ERKEK PANSİYONU MEVCUT
Saatler: 08:30- 15:10
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://develibistybo.meb.k12.tr

Adres - GÜNEYAŞAĞI MAH. DİCLE SK. DEVELİ BORSA İSTANBUL YATILI BÖLGE ORTAOKULU NO: 47 DEVELİ / KAYSERİ

Yerleşim Yeri - Güneyaşağı mh. Aygözme/DEVELİ

Ulaşım Kayseri Merkezden Develi ilçesine 5 dk aralıklarla sürekli araç bulunur. İlçe merkezinden Aygözme dolmuşları 15 dk aralıklarla çalışır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Kayseri İline uzaklık:50km Develi ilçe merkezine uzaklık 4.5km